Vattenskador - Massor med vattenskador

Kul om Vattenskador

Roligt om vattenskador

En hel del byggföretag som undersöka och åtgärda besvärliga vattenskador. Det finns faktiskt en del kul att rapportera om vattenskador även om inget är kul just när vattenskadan inträffar. Dessutom kommer det dyka upp skojig och dråplig fakta om vattenläckor och fuktskador på denna sida. Det är viktigt att ha rätt information om vattenskador, fuktskada, vatten.

Fuktgivare

FutkgivareAtt placera fuktsensorer och fuktgivare under t.ex. diskbänken, bakom diskmaskinen, under frysen eller där vattenledningarna går in i huset kan vara en mycket bra investering.

20 miljarder i vattenskador

20 miljarder i vattenskador Vattenskadorna som inträffar i byggnader i Norden beräknas kosta 20 miljarder kronor varje år. Det är ungefär 1000 kr på invånare.

Temperaturvarnare

TemperaturvarnareI fall man har en sommarstuga eller fritidshus med rinnande vatten kan det vara bra att ha en temperaturgivare kopplad till en mobiltelefon. Då kan du få ett SMS ifall temperaturen går under t.ex. 5°C så att du kan be någon som bor i närheten att koltrollera temperaturen och säkerställa att ett rör inte fryser sönder och läcker under några månader.

Droppstopp

DroppstoppAtt ha ett vattenskydd i form av droppstopp på vattnet till diskmaskinen och tvättmaskinen gör så att små läckage förhindras.


Mer fakta om vattenskador

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om vattenskador men också en del roliga och nyttigt att vet ifall du får en vattenskada någon gång.


Meny - Vattenskador
Till förstasidan på www.vattenskador.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter